Δωρεάν δοκιμή Δείτε το video

Η νέα γενιά online κρατήσεων
τουριστικών προϊόντων είναι εδώ!

Το Summerbeds παρέχει μια μοναδική δυνατότητα να συνδυάζει
δυναμικά πολλαπλές παραμέτρους.
Οι τιμές προσαρμόζονται αυτόματα καθώς τα προϊόντα
προστίθενται και αφαιρούνται.
Η δημιουργία σύνθετων ταξιδιωτικών δρομολογίων για αναψυχή
ή για επαγγελματικά ταξίδια διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

luggage

Μία νέα εμπειρία

- Προσαρμοσμένη εφαρμογή στην ιστοσελίδα σας
- Οργανώστε, σχεδιάστε, κοστολογήστε και κάντε κράτηση του ταξιδιού σας
- Εξοικονομήστε μέχρι και το 90% του χρόνου σας
- Πλήρως responsive
- Προσθέστε όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεστε από 1 έως 100!
- B2B, B2C, B2B2C & C2B2C

travel

Μια παγκόσμια πατέντα

- Πολλαπλοί aggregators
- Επιλογέας αλγορίθμων
- Πολλαπλά δεδομένα
- Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής
- Πωλήσεις μέσω των social media
- Ψηφιακό & δυναμικό
- Μπροσούρες

booking

100% Αποδοτικό Pre & Post Back Office

- Δημιουργήστε τα δικά σας banners, προϊόντα και καμπάνιες
- Δημιουργήστε δυναμικά πακέτα μέσω των χρηστών σας
- Ελέγξτε τις πληρωμές και τις προμήθειές
- Ελέγξτε τις πωλήσεις, τα οικονομικά, το κόστος, τους χρήστες...

Λύσεις για όλους

solutions-channels

Το σύστημά μας μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους
τους τύπους επιχειρήσεων και παρουσίασης προϊόντων
προς κάθε πελάτη.
Απλά πρέπει να μας δοκιμάσετε!
Θα δείτε πώς μπορούμε να ωθήσουμε την παρουσίαση
των προϊόντων σας με έναν πιο ελκυστικό, διασκεδαστικό
και γρήγορο τρόπο, κάνοντας τη δουλειά σας πιο εύκολη.

tc

Ταξιδιωτικές εταιρείες: Tour Operators, DMC, OTA, Ταξιδιωτικά Πρακτορεία

h

Ξενοδοχεία / Αλυσίδες Ξενοδοχείων

tto

Γραφεία Τουρισμού και Ταξιδίων

tr

Εταιρείες Μέσων Μεταφοράς

0
Εταιρείες Μέσων Μεταφοράς

Περισσότερες από 2000 ενοικιάσεις
μεταφορικών μέσων.

0
Ξενοδοχεία

Περισσότερα από 540.000 ξενοδοχεία
διαθέσιμα μέσω του συστήματος.

0
Δραστηριότητες

Περισσότερα από 190.000 είδη
και κατηγορίες δραστηριοτήτων.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι το Summerbeds;

Το Summerbeds είναι η νέα γενιά στις online, real time πλατφόρμες κρατήσεων, για  προϊόντα και  υπηρεσίες φιλοξενίας και τουρισμού οπουδήποτε στον κόσμο.

Γιατί το Summerbeds είναι διαφορετικό από όλες τις άλλες πλατφόρμες κράτησης;

Είναι διαφορετικό με τόσους πολλούς τρόπους!

Πολλαπλοί προορισμοί, πολλαπλά προϊόντα / υπηρεσίες διαισθητικά εναρμονισμένα μεταξύ τους.

Επιτρέπει με μία μόνο επίσκεψη στην ιστοσελίδα να κάνετε ταυτόχρονα και σε πραγματικό χρόνο κράτηση πολύπλοκων ταξιδιών με αεροπορικά εισιτήρια + Ξενοδοχεία + Μεταφορές + Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων + Δραστηριότητες -ή οποιοδήποτε συνδυασμό τους- για οποιοδήποτε προορισμό στον κόσμο.

Ο χρήστης δεν χρειάζεται πλέον να επισκεφθεί 4 ή 5 διαφορετικές ιστοσελίδες / πηγές προκειμένου να αγοράσει όλα τα ταξιδιωτικά προϊόντα που χρειάζεται για το ταξίδι του.

Οι τιμές εμφανίζονται ως τιμή  πακέτου ανά άτομο για ολόκληρο το ταξίδι, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να αξιολογήσει αμέσως αν είναι εντός του συνολικού προϋπολογισμού του.

Όμορφος σχεδιασμός που αιχμαλωτίζει χάρη στην καινοτόμο χρήση των Google maps και στην οπτικοποίηση των προορισμών και διαδρομών πτήσης.

Ανακαλύψτε περισσότερες διαφορές με μία απλή επίσκεψη στο www.summerbeds.com

Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα;

Ο χρήστης επιλέγει την ημερομηνία τον αριθμό των ατόμων και την αφετηρία του ταξιδιού του, τους προορισμούς και τη διάρκεια της διαμονής στα μέρη που θέλει να επισκεφθεί.

Το σύστημα θα εμφανίσει ένα προτεινόμενο δρομολόγιο που περιλαμβάνει προ-επιλεγμένες πτήσεις και ξενοδοχεία.

Αυτές οι προ-επιλογές μπορούν να αλλάξουν από τον χρήστη οποιαδήποτε στιγμή, επιλέγοντας μια από τις πολυάριθμες διαθέσιμες εναλλακτικές.

Με μια υπέροχη και εύκολη διαδικασία βήμα προς βήμα, ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια να αλλάξει πτήσεις, ξενοδοχεία, να προσθέσει ή να διαγράψει τις μεταφορές, τις δραστηριότητες ή να νοικιάσει αυτοκίνητο.

Όλα εμφανίζονται ταξινομημένα ανά ημέρα, ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκη είναι η διαδρομή  ή από το πόσες αλλαγές γίνονται κατά τη διάρκεια της παραμονής στην ιστοσελίδα.

Πώς υπολογίζονται και εμφανίζονται οι τιμές;

Το σύστημα θα εμφανίσει τις αυτόματες αρχικά επιλογές του ταξιδιού, με μια τιμή πακέτου ανά άτομο, και με τη συνολική τιμή για όλους τους ταξιδιώτες.

Στη συνέχεια, το σύστημα θα υπολογίζει και θα εμφανίζει εκ νέου την τιμή του πακέτου ανά άτομο κάθε φορά που γίνεται μια αλλαγή ή προσθήκη στο δρομολόγιο.

Κάθε διαφορετική διαθέσιμη επιλογή εμφανίζεται με το σύμβολο  + ή – στην τρέχουσα  τιμή πακέτου ανά άτομο, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί εύκολα να επιλέξει ένα πακέτο χαμηλότερης ή υψηλότερης αξίας σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του.

Ποιοι είναι οι προμηθευτές των προϊόντων και των υπηρεσιών στο Summerbeds;

Το Summerbeds συνδέεται ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο με δεκάδες από τους κορυφαίους τουριστικούς και ταξιδιωτικούς consolidators, όπως η Sabre για τις πτήσεις, η Hotelbeds και η Tourico για τα ξενοδοχεία, τις μεταφορές και τις δραστηριότητες, η Carnect για τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Το σύστημα έχει ρυθμιστεί και είναι έτοιμο να συνδεθεί με ένα σημαντικό αριθμό περισσότερων προμηθευτών εάν κριθεί απαραίτητο.

Το Summerbeds εμφανίζει επίσης  αποτελέσματα από τις δικές του συμβάσεις με μεμονωμένους προμηθευτές όπως, για παράδειγμα,  μεμονωμένα ξενοδοχεία ή αλυσίδες ξενοδοχείων, εταιρείες μεταφορών, τοπικές εταιρείες διαχείρισης προορισμών και  προμηθευτές εκδρομών και δραστηριοτήτων.

Το Summerbeds είναι μια B2C ή B2B πλατφόρμα;

Είναι τόσο B2C όσο και B2B πλατφόρμα. Οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει το Summerbeds.

Μπορώ να αποθηκεύσω ή να μοιραστώ τη διαδρομή μου πριν αγοράσω;

Ναι, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει ή να μοιραστεί άμεσα το δρομολόγιο του ταξιδιού του με την μορφή μπροσούρας, όπου ολόκληρο το ταξίδι αναλύεται λεπτομερώς ανά μέρα.

Είναι το Summerbeds Ταξιδιωτικό Γραφείο με μια έγκυρη Ελληνική άδεια του Ε.Ο.Τ.;

Ναι, το Summerbeds είναι ένα πλήρως εξουσιοδοτημένο ταξιδιωτικό γραφείο με αριθμό MH.T.E. 0206E60000368201. Το Summerbeds ανήκει στην XenodoxoS Ltd, Εταιρεία Ξενοδοχειακού Management που εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα.

Είμαι Tουριστικό Γραφείο / Τουριστική επιχείρηση. Έχω Ξενοδοχείο / Αλυσίδα ξενοδοχείων. Είναι το Summerbeds κατάλληλο για μένα;

Απολύτως. Ταξιδιωτικά Γραφεία, Εταιρείες Διαχείρισης Προορισμών, Ξενοδοχεία / Αλυσίδες Ξενοδοχείων, Online ταξιδιωτικά γραφεία και οποιεσδήποτε άλλες τουριστικές επιχειρήσεις που πωλούν ταξιδιωτικά προϊόντα και υπηρεσίες είναι ιδανικά ώστε να χρησιμοποιήσουν το Summerbeds.

Τι είδους συνεργασίες είναι διαθέσιμες ανάμεσα στην Ταξιδιωτική ή Ξενοδοχειακή μου επιχείρηση / Αλυσίδα ξενοδοχείων και στο Summerbeds;

  1. Δωρεάν  Συνδρομή.Μπορείτε απλά να καταχωρήσετε την επιχείρησή σας μέσω της ιστοσελίδας μας και θα έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα τα real time προϊόντα μας και στην βάση δεδομένων  των υπηρεσιών μας. Μπορείτε να κάνετε άμεσα κράτηση για τους πελάτες σας χρησιμοποιώντας μια έγκυρη πιστωτική κάρτα ή χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο του χρηματικού ποσού που έχετε καταθέσει στο λογαριασμό σας στο Summerbeds.

Το Summerbeds θα σας πληρώσει μέρος των ποσοστών κέρδους  των πραγματοποιημένων και πληρωμένων κρατήσεων που δημιουργήσατε μέσω του δωρεάν λογαριασμού σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

2. Microsite / Sub-License

Μπορείτε να αγοράσετε ένα αντίγραφο Microsite / Sub-Licence του Summerbeds.

Η ιστοσελίδα θα έχει το δικό σας εταιρικό όνομα και διεύθυνση URL και θα παραμετροποιηθεί με βάση τα δικά σας χρώματα  και τα στοιχεία της εταιρείας σας.

Όλα τα ποσοστά κέρδουςπαραμένουν δικά σας.

Μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας πύλη πληρωμής. (Microsite Sub-Licence)

Παρακαλούμε δείτε το τμήμα τιμολόγησης μας για περισσότερες λεπτομέρειες και επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

Έχω αγοράσει ένα Microsite / Sub- License για το Ταξιδιωτικό Γραφείο μου. Μπορώ να προσθέσω τα δικά μου συμβόλαια με τους τοπικούς προμηθευτές της επιλογής μου;

Ναι, το σύστημα υποστηρίζει τη μεταφόρτωση του δικού σας περιεχομένου. Μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας ξενοδοχεία, μεταφορές, δραστηριότητες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κλπ, και το σύστημα θα τα εμφανίσει με τον ίδιο τρόπο, όπως και το περιεχόμενο του Summerbeds.

Έχω αγοράσει ένα Microsite / Sub- License του Summerbeds. Εκτός από το αρχικό κόστος της άδειας πρέπει να πληρώσω κάτι άλλο για όσο διάστημα η ιστοσελίδα μου είναι live;

To Summerbeds χρεώνει 1% προμήθεια επί της συνολικής αξίας της κάθε κράτησης που πραγματοποιείται από το Microsite / Sub-licence σας.

Υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό που αυτή η προμήθεια 1% πρέπει να φτάσει κάθε μήνα.

Αυτή η προμήθεια 1% ή το ελάχιστο ανά μήνα ποσό, περιλαμβάνει όλες τις ενημερώσεις και τις βελτιωμένες εκδόσεις του λογισμικού, το hosting της ιστοσελίδας σας, τη διατήρηση στο σύστημα όλων των δεδομένων των προμηθευτών  και την πλήρη υποστήριξη και εκπαίδευση μέσω e-mail, τηλεφώνου ή Skype.

Δεν υπάρχει απολύτως καμία άλλη επιβάρυνση

Έχω ένα μεγάλο Ταξιδιωτικό Γραφείο / μια μεγάλη Αλυσίδα Ξενοδοχείων / μία Εταιρεία Ξενοδοχειακού Management. Μπορώ να αγοράσω μια πλήρως ανεξάρτητη άδεια χρήσης της πλατφόρμας αντί του Summerbeds Microsite / Sub- License;

Ναι, είναι εφικτό, με την διασφάλιση ορισμένων προύποθέσεων. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Click to Hide Advanced Floating Content

Δράση ΕΣΠΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο