Λειτουργία Ξενοδοχείου

Κάθε ανεξάρτητο ξενοδοχείο μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό από τα άλλα όσον αφορά την οργάνωση, το υλικό υποδομής, τα πληροφοριακά συστήματα, τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών.

Η ομάδα μας θα αναλύσει σε βάθος και θα κατανοήσει πλήρως το προφίλ λειτουργίας του ξενοδοχείου -συνεργάτη: είδος επιχείρησης, πελατολόγιο, επίπεδο πολυτέλειας, ανταγωνισμός , τάσεις της βιομηχανίας, οδηγίες και επιθυμίες της ιδιοκτησίας

bellboy-green

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Η επιχείρησή σας λειτουργεί με τα βέλτιστα επίπεδα στελέχωσης;
Παίρνετε τη μέγιστη παραγωγικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών του κάθε υπαλλήλου;
Είναι η συνολική μισθοδοσία ανταγωνιστική σε σχέση με τις καθαρές πωλήσεις σας;

Αναμφισβήτητα, ο πιο σημαντικός παράγοντας σε κάθε επιχείρηση είναι η διάρθρωση και το κόστος του προσωπικού της.


Η XenodoxoS προσφέρει:

 • Σύγχρονα και κατανοητά εργαλεία, λίστες και διαδικασίες που διατηρούν τη μισθοδοσία και την ποιότητα της εξυπηρέτησης σε βέλτιστα επίπεδα.
 • Σχεδιασμό και παρακολούθηση προγραμμάτων εκπαίδευσης και επιβράβευσης.
 • Περιγραφές θέσεων εργασίας, εγχειρίδια για τα standards του κάθε ξενοδοχείου.
 • Υπηρεσίες επιλογής προσωπικού και πρόσληψης.

Δουλεύετε σε ρεαλιστικούς προϋπολογισμούς;
Το διευθυντικό προσωπικό παρακολουθεί την ανταπόκριση των τμημάτων στον προϋπολογισμό τους;
Έχετε υπολογίσει το πραγματικό κόστος όσων προσφέρονται στην επιχείρησή σας;
Ξέρετε break-even point σας;

Ο προϋπολογισμός, όταν τεθεί ρεαλιστικά μπορεί να βοηθήσει σημαντικά κάθε επιχείρηση να επιτύχει τους στόχους της.


Η XenodoxoS προσφέρει:

 • Δημιουργία ενός ρεαλιστικού προϋπολογισμού εσόδων και κόστους.
 • Συνεχής παρακολούθηση των προϋπολογισμών και των βασικών κέντρων κόστους, με σχόλια και πραγματοποίηση των αναγκαίων διορθωτικών κινήσεων.
 • Μηνιαίες αναφορές των πραγματικών επιδόσεων σε σχέση με τον προϋπολογισμό και πρόβλεψη του επόμενου μήνα, καθώς και του υπόλοιπου έτους.
 • Εκπαίδευση των τμηματαρχών έτσι ώστε να συμμετέχουν, να παρακολουθούν και να αξιολογούν την ανταπόκριση του τμήματός τους στον προϋπολογισμού σε καθημερινή βάση.
 • Πλήρεις μηνιαίες απογραφές, υπολογισμοί για τον έλεγχο του κόστους.


Χτίζετε ή ανακαινίζετε το ξενοδοχείο σας; Ο συνδυασμός του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού με τη λειτουργικότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Έχοντας ένα αποδεδειγμένο ιστορικό ενεργής συμμετοχής σε δεκάδες projects, από μικρά εστιατόρια μέχρι μεγάλα Resort, παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πολλούς τομείς.


Η XenodoxoS προσφέρει:

 • Ανάπτυξη στρατηγικών συμμαχιών με παγκόσμιους ηγέτες του κλάδου.
 • Μέσα από συνεργασίες μας, κάθε επιχείρηση μπορεί να έχει πρόσβαση σε ένα μεγάλο δίκτυο υπηρεσιών, που ειδικεύονται στον κλάδο της φιλοξενίας.Αυτές περιλαμβάνουν: αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ειδικούς στο σχεδιασμό κουζίνας, μπουφέ και του back of the house, θαλάσσιων πάρκων, συνεδριακών κέντρων, ειδικούς σε θέματα περιβάλλοντος και εργαστηρίων τροφίμων.


Η επιλογή της σωστής ποιότητας, των πιο κατάλληλων προϊόντων στις καλύτερες τιμές ανάμεσα σε όλες τις διαφορετικές διαθέσιμες επιλογές, μπορεί να είναι μια πραγματικά δύσκολη απόφαση. Όλη η σκληρή δουλειά έχει ήδη γίνει από την ομάδα των ειδικών μας. Γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε;

Αποκτήστε όλη τη σημαντική εμπειρία μας από την τοπική και διεθνή αγορά τροφίμων, ποτών, εξοπλισμού και χημικών προϊόντων. Μπορείτε εύκολα να επιτύχετε οικονομίες κλίμακας αν συνδυάσετε τον όγκο των αγορών σας με αυτόν των άλλων ξενοδοχείων –συνεργατών μας και τη βαθιά μας γνώση της αγοράς.


Προμήθειες τροφίμων & ποτών

Τρόφιμα και ποτά προσφέρονται σε διάφορες ποιότητες, συσκευασίες, τιμές και προδιαγραφές. Μετά από προσεκτική ανάλυση των τροφίμων και των ποτών, το επίπεδο πολυτέλειας της μονάδας, τα επισιτιστικά τμήματα, τα είδη κουζίνας και τις προσδοκίες των επισκεπτών, εμείς θα σας παρέχουμε 3 ειδικά προσαρμοσμένες λίστες με τις τρέχουσες τιμές της αγοράς από εγκεκριμένους προμηθευτές.


Προμήθειες εξοπλισμού

Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες διαφορετικά είδη εξοπλισμού είναι απαραίτητα σε ένα ξενοδοχείο. Τα στελέχη της XenodoxoS έχουν την εμπειρία πολλών ετών στις προμήθειες, τη διαπραγμάτευση, τη μεταφορά, την εισαγωγή και την αξιολόγηση μετά τη χρήση εξοπλισμού όλων των ειδών. Τα ξενοδοχεία-συνεργάτες μας επωφελούνται από τη μεγάλη μας εμπειρία και αποκτούν πρόσβαση σε λίστες εξοπλισμού, ανά τμήμα ή είδος διαθέσιμων προμηθευτών. Μετά τη συγκέντρωση των προσφορών και τη σύγκριση των τιμών των προϊόντων, υποβάλλεται λεπτομερής έκθεση με τις επιλογές και τις συστάσεις μας.


Προμήθειες αναλωσίμων και amenities

Συχνά η ανάλυσή τους παραβλέπεται και η πραγματική τους σημασία στη λειτουργία, τα κέντρα κόστους και στην αντιληπτή αξία από τους επισκέπτες υποτιμάται, εξαιτίας της χαμηλής τιμής ανά μονάδα προϊόντος. Μετά από λεπτομερή ανάλυση δημιουργούνται κατάλογοι με όλα τα πιθανά χημικά, αναλώσιμα και amenities ανάλογα με το επίπεδο του ξενοδοχείου.


Σχετικές Υπηρεσίες

Δοκιμές απόδοσης, υπολογισμοί του κόστους των πιάτων, των κοκτέιλ, των τυποποιημένων συνταγών, ανάπτυξη μενού, σύμβουλοι Σεφ, είναι επίσης κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρει η XenodoxoS στους συνεργάτες της.

Click to Hide Advanced Floating Content

Δράση ΕΣΠΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο